Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Legújabb platós tricikli, 72V 3000W!

 

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
5
9
4
2
1
Üzletünk

Tavaszi felkészítés

Az elektromos kerékpárokat, robogókat a téli álom, és a gondos rendszeres meleg helyen tárolás és töltés esetén is érdemes tavasszal átvizsgálni.

Kezdjük az általános tisztítással, szabadítsuk meg a téli portól, esetleg latyaknyomoktól. A mozgó alkatrészeket ellenőrizzük, ha kell gondoskodjunk a kenésükről: fékkarok, rugóstagok, lengőkarszilentek.

Ellenőrizzük a szerkezeti elemek rögzítését, keréktengelyek, hajtókarok, pedálok, középtengely. 

A kormányt mozgassuk lassan jobbra balra, ellenőrizzük nem akad-e meg, nem szorul, illetve nem kotyog-e?

A zörgő, mozgó elemek rögzítésését, ülésrögzítést húzzuk meg.

Ellenőrizzük a fékek beállítását, működését.

Ellenőrizzük a guminyomásokat, és a futófelületet, nagyobb kopás és repedezettség esetén cseréljük ki.

Ellenőrizzük a világítást és a prizmákat.

Töltsük fel a kerékpárt teljesen, lehetőség szerint az első használatbavétel esetén merítsük is le teljesen, ha kell ezt ismételjük meg többször, hogy az akkuk visszanyerjék  az esetlegesen "elfelejtett" kapacitásukat!

Az első utakon számítson rá, hogy Ön is kijött a formából a tél alatt, legyen óvatos, közlekedjen fokozott óvatossággal, míg újra visszaszokik a forgalomba!

Számítsunk rá, hogy amennyiben a téli hónapokban magára hagytuk az akkukat, vagy hideg helyen tároltuk, visszafordíthatatlan kapacitásvesztés történhet, akár teljesen használhatatlanná is válhat az akkupakk.

Ne felejtsük, a rendszeres karbantartás a rendeltetésszerű használat az Ön érdeke, hisz sok pénzt veszíthet a hanyagsággal!
Szervízünkbe minden tavasszal több reklamáció érkezik, hogy nem megy a kerékpár, vagy csak rövid a megtehető út, az első műszeres akkuvizsgálat során azzonal kiderül, hogy mélymerülésbe, elektrolit megfagyásba volt szerencsétlen akku hagyva, és ez sajnos visszafordíthatatlan károsodással járt.

Webáruház készítés