Legújabb platós tricikli, 72V 3000W!

 

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
3
9
8
3
4
Üzletünk

Kiszállítás

Elektromos kerékpárok kiszállítása:

50 km-en belül ( indulás Csorna 9300. ) saját szállítójárművönkkel végezzük a kiszállítást díjtalanul 1-5 munkanapon belül. Fizetés átvételkor kp.-ben lehetséges.

50-150 km-ig 5-8000.-Ft-ért,  saját szállítójárművönkkel végezzük a kiszállítást 1-5munkanapon belül. Fizetés átvételkor kp.-ben lehetséges.

150 km felett egyedi díj lehetséges, 100.-Ft/km oda-vissza csornai indulással.

Az elektromos kerékpárokból kiemeljük az akkupakkot, valamint leszereljük a pedálokat és tükröket a szállítás megkönnyítése és a sérülések elkerülése érdekében.

Az alábbi megyékbe szállítunk:
Győr-M-S, Veszprém, Vas, Komárom-Esztergom, Pest, Fejér, Zala részben, Somogy részben.

 

 

Mindent gondosan becsomagolunk. Önnek az akkupakkot kell csatlakoztatnia és beemelnie, valamit a tükröket és a pedálokat felcsavarni, és már azonnal használható a kerékpár, hiszen azt beüzemeltük.
Minden kerékpárral próbautat is teszünk, ez 500m- től 1500m-ig terjed, ez alatt minden funkciót tesztelünk és beállítunk (fék,világítás,index,duda,féklámpa,keréknyomás,egyenesfutás, szabad gördülés, pedálozás). Az ülés és kormánymagasságot kérésre a megfelelő pozícióbaa állítjuk, egyéb esetben kb 160 cm-es magassághoz állítjuk.

ROBOGÓ formájú elektromos kerékpárok szállítása speciális, terjedelme és súlya miatt csak saját szállítójárművünkkel lehetséges, díja 50 km,ig díjtalan, felette 100 km.-ig 5000.-Ft,200 km.-ig 1000.-Ft, felette megbeszélés alapján!

Kiszállításkor, átvételkor  nagyon fontos:

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag állapotát alaposan ellenőrizni, és sértetlen állapot esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagról a kézbesítőnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie. Ha sérülést lát, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Webáruház készítés