Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Legújabb platós tricikli, 72V 3000W!

 

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
6
1
4
3
3
Üzletünk

Időszakos szeriz, karbantartás

A  folyamatos karbantartás a vásárló érdeke, hogy minél tovább, és problémamentesen használhassa a megvásárolt járművet!

Az elektromos kerékpárokat, robogókat rendszeresen karbantartani szükséges. Ennek során ellenőrizni kell a gumiabroncsok nyomását, mozgó alkatrészek kenését biztosítani, kilazult csavarokat utána húzni, fékek, világítás működőképességét,valamint tisztítani.

Alapvetően rendszeresen, minden használatbavétel előtt és tételesen ellenőrizni kell a biztonságos közlekedés alapfeltételeit: keréknyomás, fékek, lánc, kormányzás, ülés, hajtókarok és pedálok, első és hátsó tengely rögzítése, fogantyúk, világítás és kötelező felszerelések. Ezek ellenőrzése nélkül soha ne induljon útnak! Amennyiben bármilyen eltérést észlel, lötyögés, zörgés, hibás működés, ne használja a járművet, végezze el, vagy végeztesse el a karbantartásokat!
Figyelem! A csavarok után húzása, fékek után állítása, lánckenés, izzócsere nem tartozik a garanciális hibák körébe, ezek elmulasztása garanciavesztéssel is jár, és semmilyen módon nem hárítható át az ezekből adódó károk, károkozások, balesetek!

Félévenként szervizelni szükséges az elektromos kerékpárokat!

A rendszeres szervizelés során szükséges teendőket tipusok alapján egyedileg adja meg a gyártó.
Szerkezeti elemek, csavarok, csapágyak ellenőrzésén túl az elektromos rendszert is felül kell vizsgálni..

Mivel az elektromos kerékpárok egy viszonylag egyszerű járművek, ezt a rendszeres szervizelést műszaki érzékkel és minimális szerszámozottsággal bárki elvégezheti, nem szükséges félévente több ezer Forintos kiadást eszközölni. Amennyiben telefonon érdeklődik, szívesen tájékoztatjuk a félévenkénti átvizsgálás Ön kerékpárjára szabott feladatairól.
Garancia idő alatt a vásárlástól számított 6 hónapon belül igazoltan el kell végni a szervizelést. Ez bármelyik kisgép, jármű vagy kerékpár szervizben elvégeztethető munkalap és számla ellenében. 

 

Vállalkozásunk is elvégzi a szervizelést 32 pontos átvizsgálással, átalánydíja 6-10000.-Ft+ÁFA. Szerviz: Csorna, Soproni u. 66/f. Helyszínen, kiszállással nem tudunk vállalni időszakos szervizelést, csak kizárólag garanciális javítást!
Vállalási időtartam 1-3 munkanap, ez alatt bent kell hagyni a kerékpárt. Kérésre be is szállítjuk a kerékpárt a szervízünkbe, ennek díjáról mindig érdeklődjön megrendelés előtt!

 

Amennyiben igazoltan elvégeztette a kerékpár 6 hónapos első szervizét, a garancia nem vész el! ( Csak szerviz számlát és tételes munkalapot tudunk elfogadni )
Ha a rendszeres szervizt Ön végezte el, mi ezt is elfogadjuk, feltételezzük, hogy szakszerűen tette, viszont a kerékpár garanciális meghibásodása esetén amennyiben a karbantartás elmulasztása, vagy szakszerűtlensége okozta a meghibásodást a garanciális igényt elutasítjuk!

A kellékszavatossági, termékszavatossági, illetve jótállási  igény kizárható, ha a fogyasztó elmulasztotta karbantartási kötelezettségét, azaz például elektromos kerékpár esetén a 6. hónap végéig esedékes kötelező átvizsgálás és szerviz megtörténtét hitelt érdemlően nem tudja igazolni. A karbantartási irányelvek a használati útmutatóban olvasható. ( ÁSZF )

 

Javasoljuk a karbantartási és szervizelési irányelvek pontos betartását, ezek elmulasztása rövidebb-hosszabb távon komoly gondokat, bosszúságot balesetveszélyt is okozhat!

Nem garanciális javítás esetén az irányadó árak:
- szerviz óradíj: 2000.- FT+ÁFA

- bevizsgálás (nem kéri a javítást ) 5000.- Ft+ ÁFA

- szállítás: 100.-Ft/km csak oda út.

- akku regenerálás 3000.- Ft/db

 

Webáruház készítés