Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Legújabb platós tricikli, 72V 3000W!

 

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
6
1
4
3
8
Üzletünk

Akkupakk kiszerelése

Akkumulátorpakk kiszerelése:

1. Dugja be a kulcsot a jobb pedál előtti zárba, és forgassa óramutató járásával egyező irányba, a szervizajtó felpattan (1.kép), ha nem óvatosan billentse fel jobbról balra, majd vegye le, és húzza ki a fekete csatlakozót az akkuból.(2,kép)

2. Tegye be a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, és a kikapcsolt állásban nyomja be, majd forgassa el az óramutató járásával ellenkező irányba, majd hózza ki a kulcsot!

3. Helyezze a kulcsot az akku közepénél található rögzítő zárba, forgassa el a kulcsot kattanásig, tartsa ott, és vele egy időben az akku fogantyúját húzza hátra, és emelje ki az akkupakkot! ( 3.kép)

Akkumulátorpakk visszaszerelése:

Végezze el a kiszerelési folyamatot fordított sorrendben:

1. Helyezze vissza az akkupakkot a helyére ( 3.kép), nyomja egy határozott mozdulattal a vázhoz, míg be nem kappan a középső zár,a zár kulcs nélkül visszazárja az akkut !

2. Helyezze be a gyújtáskapcsolóba a kulcsot, és forgassa óramutató járásával egyező irányba kattanásig, és húzza ki. ( 4.kép)

3. Dugja vissza a fekete csatlakozót az akku aljába a szerelőnyílásban (2.kép), igazítsa el a kábelt, hogy ne akadályozza az ajtó visszaszerelését és a jobb oldalon a lezárását!

4. Helyezze vissza a szervizajtót a bal oldalon a fülek beakasztását követően jobb oldalon lenyomva, és a kulcsot a pedál előtti zárban óramutató járással ellenkező irányba ütközésig elfordítva ( 1.kép). Győződjön meg róla, hogy fixen a helyére került-e az ajtó, ha nem, ismételje meg, igazítsa el a kábeleket!

5. Amennyiben helyesen végezte el a fenti műveleteket, az indítókulcs elfordítását követően a kerékpár üzemképes.

Figyelmeztetés!
A műanyag elemek törékenyek, soha ne erőltesse, feszegesse az alkatrészeket, figyelmesen és óvatosan végezze a ki és beszerelést!

Az akkumulátorpakk nagyon nehéz, készüljön fel rá, hogy a ki és beemelése nagy erőt igényel, a súly 16-21 kg is lehet, kérjen segítséget, ha nehéznek érzi, balesetet, sérülést, illetve az akkupakk összetörését kockáztatja!

Webáruház készítés